logo1.gif (13716 bytes) moto_gp388_highpower_bhv.JPG (81607 bytes)

gp388_handheld.JPG (62754 bytes) proffs-kiezen-moto_webreddy.jpg (40110 bytes)

Eindelijk is er nu ook voor de profesionele portofoon gebruiker(ster) een nieuwe serie zeer compacte TOPKLASSE porto's verkrijgbaar van het Amerikaanse Top merk Motorola !

Wij weten dat deze typen veelvuldig gebruikt  worden in die omstandigheden waarbij WEL absolute betrouwbaarheid wordt verlangt( Bedrijfs Hulp Verlening ,security, '' Covert Operations '', Persoons Beveiliging etc,) maar de porto anderzijds zeer onopvallend op het lichaam gedragen moet kunnen worden terwijl er tevens van een maximaal zendbereik en betrouwbaarheid moet worden uit gegaan.

Voorheen bleef er dan geen ander alternatief als het werken met de '' oude'' Visar, hoe goed deze porto's ook waren, in het veelvuldig operationeel dagelijks gebruik bij de diverse diensten bleek echter dat met name tijdens het werken met een Headset er behoorlijk wat zendvermogen via de noodzakelijke bekabeling weglekte hetgeen voor het operationele gebruik een behoorlijke verslechtering van zendbereik betekende.

bhv_er.jpg (7114 bytes)

 

 

Deze nieuwe serie betekent alleen al door deze sterk verbeterde mic aansluiting een dankbare aanvulling van het arsenaal aan middelen voor  al diegene die over Uw en Onze veiligheid waken !

enige Specs:

Ook leveren wij diverse '' oortjes'' en accesoires geschikt voor de allernieuwste modellen C2000/TETRA  porto's (EADS THR880i series)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom langs voor een uitgebreide demonstratie !proheadsets-the-best.jpg (13310 bytes)

 

 mil_spec logo_small.JPG (12445 bytes)

 

 

 

 

Dan nog even dit: wist u dat er veelvuldig tijdens calamiteiten door overbelasting van het netwerk  geen GSM telefoon verkeer meer mogelijk is ? het gebruik binnen uw organisatie van portofoons kan dan levens reddend zijn !

werken-m-het-beste.jpg (33983 bytes)